maartje heintz

projectmanager

send me an email
find me on linkedin

Projecten van begin tot einde opzetten, beheren en beheersen. Conceptontwikkeling en organisatie van evenementen, producent van tentoonstellingen, AV en multimediale producties.

Zoals bij meerdere Tinkers, speelde ook in mijn kinderjaren creativiteit een grote rol. Vol overgave getekend, gebrooddeegd en geverfd. Hierin gestimuleerd door mijn moeder die zelf schildert en beeldhouwt en van alles wat los en vast zit een mooie nieuwe creatie weet te maken. Heb lang gedacht dat ik ook een creatieve opleiding zou kiezen, maar heb uiteindelijk besloten Psychologie te gaan studeren (Universiteit van Amsterdam), gevolgd door de studie Cultuur Organisatie & Management (VU).


Na het afronden van deze 2e studie was ik behoorlijk uitgestudeerd en klaar om de praktijk in te gaan en te leren hoe het er werkelijk aan toe gaat. Via verschillende baantjes kwam ik in 2003 bij Tinker. Hier werk ik aan veel uiteenlopende projecten. In de organisatie van evenementen, maar ook in de uitwerking van de ‘look and feel’, het decor en de totale uitstraling kan ik mijn ei kwijt. Ruimtes inrichten, mooi en toegankelijk maken, dat doe ik graag. Inmiddels is het pakket van opdrachten steeds meer uitgebreid en ben ik ook veel tentoonstellingen, AV en multimediaprojecten aan het produceren. Ik vind het heerlijk om zo veelzijdig bezig te zijn.


history

1974

Geboren en opgegroeid in Noordwijk waar ik tot mijn 16e jaar heb genoten van wonen aan het strand

1991

Met mijn ouders en zus verhuisd naar Utrecht. Afronding van de middelbare school

1993

Vertrokken naar Amsterdam, start studie Sociale Psychologie (UvA)


1998

Afstudeerscriptie: de effecten van ‘de mannen erbij betrekken’ campagne (SIRE)

start 2e studie: Cultuur Organisatie & Management (VU)2001

Afstudeerscriptie: ‘gekleurde kijk op kansen’. Een onderzoek naar de invloed van organisatiefactoren op de loopbaanontwikkeling van allochtonen

2002

Projectmanager Misteli Productions;  realisatie van diverse belevingsconcepten


2003

Projectleider Tinker