we are experience designers

tinker wint met nest experience prestigieuze award in china

05-12-2016

Shenzhen, China - Ruim 3000 inzendingen uit meer dan 20 landen. 11 categorieën en 140 genomineerden. De Chinese 'Modern Decoration International Awards' zijn groots. Tinker is trots om tijdens de 14e editie van het evenement een award te hebben gewonnen in de categorie Exhibition Space met de family experience voor Nestlé.

Tinker was genomineerd voor de prijs vanwege de publicatie over nest in het oktobernummer van het magazine Modern Decoration. Dit internationale tijdschrift uit China organiseert sinds 2003 de Modern Decoration International Media Awards. Inmiddels is het uitgegroeid tot een belangrijke maatschaf voor het niveau van design wereldwijd en toekomstige trends. Nest experience kreeg de meeste stemmen van de jury in de categorie Exhibition Space, waarin 13 projecten op de shortlist stonden. 

Ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van Nestlé ontwierp Tinker in Vevey aan het meer van Genève de familie experience nest met een grootte van 3500m2. Precies op de plek waar Henry Nestlé zijn eerste fabriek stichtte. Bezoekers krijgen een interactieve en persoonlijke kijk achter de schermen. Ze gaan met de onderneming mee op reis door verleden, heden en toekomst.