we are experience designers

tinker ontwerpt experience center van dynniq

16-03-2018

Vrijdag 16 maart is het nieuwe Experience Center van Dynniq geopend in Amersfoort, ontworpen door Tinker imagineers. In het nieuwe Experience Center voor klanten draait alles om ‘flow’. Oftewel, een vloeiende, ongehinderde doorstroming, dat de kern vormt van de technische oplossingen die Dynniq biedt op het gebied van slimme mobiliteit, energie en parkeren.

Het principe ‘flow’ komt tot uiting in de ruimtelijke vormgeving, die in één organische, doorlopende lijn is ontworpen, en in de verschillende exhibits van het experience center. Bezoekers komen binnen via een golvende rood-transparante wand. De introductiefilm legt het maatschappelijk belang van ‘flow’ uit en schetst een beeld van een duurzame toekomst met ‘smart cities’ en autonoom verkeer.

Aan een interactieve ronde tafel leren bezoekers op wat voor innovatieve manieren een goede doorstroming (flow) in de stad beïnvloed kan worden, waarbij alle kernactiviteiten van Dynniq een rol spelen en met elkaar in verband staan. In de komende tijd zal het Experience Center met steeds meer functionaliteit worden uitgebreid.