we are experience designers

tinker nieuwe host creativemornings utrecht

10-01-2017

Korte, maandelijkse talks rond een global thema en een ontbijt met goede kop koffie. Dat is CreativeMornings. Het netwerk inspireert de creatieve gemeenschap wereldwijd met een helder concept. In 2008 startte het initiatief in New York en inmiddels is het uitgebreid naar 130 steden, waaronder Utrecht. Alle presentaties zijn online te volgen. Experience designbureau Tinker imagineers is vanaf 2017 de nieuwe locatie van CreativeMornings Utrecht.

Chapter Utrecht
CreativeMornings Utrecht begon in 2012 met als doel creatieve geesten van Utrecht en omstreken samen te brengen. Creatieven in de breedste zin van het woord: illustratoren, ontwerpers, interaction designers, projectleiders, copywriters, webdevelopers etcetera.

Iedere maand inspireert CreativeMornings chapter Utrecht gemiddeld 75 bezoekers die fysiek aanwezig zijn met een talk, ontbijtje en goede kop koffie. En daarna het veelvoudige aan viewers die de talk vrijwel direct daarna online kunnen bekijken en delen. Gastheer is Jasper Duijf.  De Draaimolen Films en Bijzonder Kleijn Fotografie verzorgen de registratie van de bijeenkomsten.

Mystery guest
De eerste sessie van 2017 staat voor 27 januari op het programma en de belangstelling is overweldigend. Het thema is ‘mystery’. "By engaging with mystery the way we flip through a new book, we allow our lives to expand.” Geheel in stijl is de spreker in Utrecht een ‘mystery guest’. Het enige dat CreativeMornings Utrecht wil meegeven is een quote: “Light is a promise”. Op dit moment is er een wachtlijst om de sessie fysiek bij te wonen aan de Hamburgerstraat 23.

Meer info: https://creativemornings.com/talks/januari-is-mystery