stan boshouwers

oprichter en partner

send me an email
find me on linkedin

Verantwoordelijk voor concept en strategie. Goed in het formuleren en vervolgens waarmaken van een groot idee. Staat voor creativiteit met inhoud en prijst zich gelukkig daar elke dag mee bezig te zijn.

Hoe ontstaan ideeën, hoe planten ze zich voort en wat komt er van terecht? Deze vragen reizen al een half leven met me mee. Ze helpen bij het bedenken van originele oplossingen en het scheppen van ruimte voor inspiratie. En inspiratie is belangrijk. Het maakt mensen alert, enthousiast en open.  


In projecten heb ik graag de rol van ‘chef belofte’. Eerst ga ik op zoek naar het Grote Idee dat wensen en mensen met elkaar verbindt. Daarna ben ik verantwoordelijk voor het waarmaken van dat idee, tot aan oplevering en zelfs daarna. Op die manier houden alle betrokkenen de koers vast en blijft de kracht van het originele plan behouden.

 

Ik ben tenslotte heel erg trots op de onderneming die Tinker geworden is. Wat begon als een luchtkasteel is een serieuze zaak geworden. Eigenlijk ook een droom die realiteit werd. Met een geweldig team bouwen we aan de dromen van onze klanten. Dat blijkt in alle opzichten aan een behoefte te voldoen.

highlights
1968

Geboren in Nijmegen

1991
Oprichting Firma Luchtkasteel, realisatie van hersenspinsels, samen met Erik Bär. In 1999 veranderde de naam in Tinker imagineers. 
1997

Afgestudeerd in Kunstmatige Intelligentie, Universiteit Utrecht

2003

Driejarige opleiding School voor Zijnsoriëntatie

2007

Auteur Handboek voor Hemelbestormers: ideeën bedenken en in de wereld zetten

2018

Co-auteur Worlds of Wonder, experience design for curious people, met Erik Bär. Een boek over het wat, waarom en hoe van ons vakgebied. 


loading