nils van keulen

Partner

send me an email
find me on linkedin

Combineert creativiteit graag met didactiek. Realiseert met een team ruimtelijke verhalen die bezoekers in beweging zetten.

Een boodschap overbrengen en ervoor zorgen dat deze ook daadwerkelijk bij iemand blijft hangen. Dat bezoekers ermee aan de slag gaan, in beweging komen en wellicht zelfs veranderen. Dat fascineert mij. 


Ieder mens heeft een andere achtergrond en karaktereigenschappen. Het kan daarom nooit zo zijn dat er één boodschap passend is voor een grote groep mensen. Die zou voor iedereen verschillend moeten zijn. Pas wanneer je je eigen boodschap en vragen ontdekt in een verhaal is het overtuigend.


Creativiteit combineer ik graag met didactiek. Ingewikkelde zaken terugbrengen tot onderdelen die te begrijpen zijn en waarvan een iconisch beeld kan worden gevormd. Om vervolgens weer stap voor stap op te bouwen tot een (ruimtelijk) verhaal. Een wereld die je vast kunt pakken en waar je doorheen kunt lopen. Waarbij ik geloof in teamwork om gezamenlijk – Tinker, klant en producent –binnen een bepaalde tijd en budget een project te realiseren.

highlights

1959
Geboren in Venlo
1978
Pedagogische Academie en Audiovisuele Opleidingen behaald 
1981
Commercieel directeur van Synar (multimedia productiebedrijf van de Technische Universiteit Eindhoven)
1992
Directeur Marketing & Sales en lid managementteam bij Mansveld Integrale Mediaprojecten in Eindhoven
2002
Senior account manager bij DST Experience Communicatie in Baarn
2006
Senior creatief consultant en account management bij Tinker imagineers, vanaf 2008 partner