marieke de veer

project consultant

send me an email
find me on linkedin

Laat de bezoeker met andere ogen naar de wereld kijken.

Het vertellen van verhalen en het maken van ruimtes die ertoe doen, is mijn grootste drijfveer. Als architecten, ontwerpers en imagineers hebben wij de mogelijkheid om de omgeving van mensen vorm te geven. Om met betekenisvolle ideeën een groots effect te bewerkstellingen. Op die manier kunnen we mensen beïnvloeden in hoe zij de wereld zien en ervaren.  


Door mijn achtergrond in film en theater en mijn (internationale) werkervaring aan klantzijde, heb ik een goed gevoel ontwikkeld voor wat de bezoeker raakt. En weet ik snel de behoeftes en verwachtingen van de opdrachtgevers in kaart te brengen. Bij Tinker ben ik vooral bezig met de coördinatie en begeleiding van masterplannen, conceptvisies en projectleiding. Een goed resultaat bereiken, binnen tijd en budget, dat is waar het mij om gaat.

highlights

1982

Geboren in 's-Hertogenbosch

2006
Master of Science in Beleid, organisatiewetenschappen & vrijetijdswetenschappen, Universiteit van Tilburg; post graduate in Journalistiek, Hogeschool Utrecht, en Drama, City Lit University Londen. 
2007
Projectmanager Gebieds- en Vastgoedontwikkeling bij Gemeente Tilburg
2011
Werkzaam bij de Nederlandse ambassade in Londen (Historic Royal Palaces, English Heritage) en modules Museum Studies, Film Making & Digital Storytelling, Birkbeck University Londen
2012
Projectmanager bij respectievelijk het Olympic Legacy Regeneration Team, Alexandra Palace en het National Maritime Museum in Londen
2016
Als project consultant werkzaam bij Tinker imagineers