esther kalf

projectmanager

send me an email
find me on linkedin

Verantwoordelijk voor planning, budget, controlling en creatief denken - eigenlijk alles tussen dat eerste telefoontje en de laatste factuur die voor een productie verzonden wordt. Als projectmanager/producent heb ik een geweldige baan!

De afgelopen tien jaar heb ik verschillende rollen vervuld op allerlei productieafdelingen. Ik begon als productieassistent bij een van de beste reclame-producenten van Amsterdam. Onder zijn hoede kon ik me verder ontwikkelen en mijn netwerk in de wereld van multimedia/AV uitbouwen.  Vanaf dat moment werden de producties en mijn verantwoordelijkheden steeds groter en uitdagender. Nadat ik als senior producent had gewerkt voor grote reclamebureaus als Lowe & Partners, FHV/BBDO en Kingsday, werd het tijd voor een volgende stap en vestigde ik me als freelance producent. Daarbij had ik vooral de ambitie om mijn productievaardigheden ook op een ander type producties los te laten.


En zo kwam Tinker op mijn pad. Het begon met een tijdelijke baan voor de productie van content voor het nieuwe Tirpitz museum. De creativiteit en langetermijnvisie die Tinker aan de dag legt als het om ideeën, materialisering, concepten en output gaat, passen goed bij me. Ik geniet van de dynamiek van al die verschillende specialistische afdelingen, die zo nauw samenwerken aan prachtige projecten.


Dus hier sta ik dan.  Ik vind het nog steeds geweldig om bij Tinker te werken en een bijdrage te leveren aan producties met bestaansrecht. Producties die mensen samenbrengen, die een positieve bijdrage leveren, en die - wie weet - op een dag misschien wel historisch genoemd zullen worden.